Найсмачніші в Києві хінкалі з доставкою додому або в офіс з ресторанів мережі Otdohnuli

Сьогодні замовити хінкалі в Києві вважається мало не правилом хорошого тону. В останні роки така національна грузинська їжа, нагадує пельмені або манти, набула широкої популярності. Відкриваються навіть тематичні хинкальні, що спеціалізуються на приготуванні такої страви. У Грузії ж його подають практично повсюдно - в кафе, ресторанах, інших закладах громадського харчування.

Найсмачніші хінкалі в Києві готують в ресторанах мережі Otdohnuli. Чому ми впевнені в цьому? Тому що наші досвідчені кухарі строго слідують перевіреним часом старовинними рецептами і дуже люблять свою роботу. Ми використовуємо тільки свіжі і якісні продукти, а також спеціально привезені з Грузії спеції. І, нарешті, у нас не прийнято економити на інгредієнтах. Тому хінкалі з доставкою по Києву варто замовити саме в наших закладах.

Хінкалі - не пельмень: китайцям хвостики ліпити було б лінь!

Сьогодні таку їжу готують по всій Грузії. Особливо багато спеціалізованих хинкальних в Тбілісі. Однак батьківщиною частування вважається Пасанаурі - невелика гірське село в регіоні Мцхета-Мтіанеті. Втім, точних відомостей, звідки така схожа на пельмені страва з'явилася в гірських долинах Кавказу, немає. Швидше за все їх занесли сюди з Китаю кочівники - монголи.

Доставка хінкалій в Києві з наших ресторанів - це можливість насолодитися оригінальним смаком улюбленою більшістю грузинів стравою. Вражаюче, але, наприклад, в Тбілісі є заклади, де вам відмовляться подати менше 20 «пельменів» з хвостиком. До речі, такий «відросток» присутній не просто так. Ось цікаві особливості приготування і вживання ласощів:

  • М'ясну начинку роблять з яловичини, телятини, свинини, баранини. Також часто використовують поєднання яловичини і свинини. Тому хінкалі в Києві з доставкою з наших ресторанів - відмінний спосіб ситно і смачно перекусити.
  • М'ясо може бути рубаним - цей варіант вважається класичним, і у вигляді фаршу. До начинки обов'язково додають безліч різних спецій, а також зелень.
  • Начинка може бути і сирной, зазвичай використовують сулугуні, а також грибна. Застосовуються й інші інгредієнти. Наприклад, у нас можна замовити хінкалі з вишнею - дуже смачний і поживний десерт.
  • Форма - важлива складова створення «правильного» ласоща. Його потрібно виліпити так, щоб в основі вийшов невеликий хвостик з тіста. Хвостик повинен мати не менше 18 складок, за нього потрібно братись руками частування під час їжі. Сам хвостик їсти не потрібно - після трапези його викидають, так як він до кінця не проварюється.
  • За залишеними хвостикоми зручно порахувати, скільки хінкалій, доставка яких варто зовсім недорого, було з'їдено.
  • Традиційний спосіб приготування - відварювання в киплячій воді. Але зустрічаються і смажені варіанти.
  • Усередині «хінкалін» знаходиться велика кількість бульйону. Тому їсти потрібно обережно, щоб він не виприснув на одяг або оточуючих. Використовувати столові прилади не рекомендується, так як це не дозволить зберегти «сік» який знаходиться всередині.
  • Подають частування до столу, як правило, на одній великій тарілці.

Щоб замовити хінкалі в Києві, достатньо зателефонувати нам або оформити доставку онлайн на сайті.

Доставка хінкалі - недорогий спосіб швидко, смачно і ситно перекусити

Серед достоїнств страв грузинської кухні - приголомшливий смак і доступна ціна. Тому доставка страв на замовлення додому або в офіс користується величезною популярністю киян і гостей нашого прекрасного міста. Якщо ви хочете покуштувати кращі в столиці хінкалі, замовити в Києві їх варто в мережі ресторанів мережі Otdohnuli.